Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Mypower gym!!!

Χρησιμοποίησε μόνο το ίδιο σου το βάρος
Η αύξηση και η μείωση του έργου με το MyPower επιτυγχάνεται με τη μεταβολή της απόστασης και της γωνίας μεταξύ των σημείων εξάρτησης του σώματος και του οργάνου/με κίνηση μπρος ή πίσω των ποδιών ή των χεριών. Ένας άλλος τρόπος για να ρυθμίσετε το φορτίο είναι με αλλαγή της λαβής των χεριών, και με τα δύο χέρια ή με το ένα χέρι. Επίσης οι ιμάντες έχουν τη δυνατότητα μείωσης και αύξησης του μήκους τους.
Έχεις ότι χρειάζεσαι για να κάνεις ένα πλήρως ολοκληρωμένο πρόγραμμα προπόνησης, ακόμη και χωρίς ακριβό εξοπλισμό γυμναστηρίου. Το σώμα είναι ένα σύστημα μοχλών το οποίο μαζί με τους μύες μας βοηθούν να κινηθούμε στο χώρο. Από παιδιά, έχουμε αναπτύξει και ενισχύσει τους μυς μας, ενώ παίζουμε, υπερνικώντας διαρκώς το ίδιο μας το βάρος. Με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιώντας αυτό το σύστημα προπόνησης, με το σωματικό σου βάρος μπορείς να αυξήσεις και να βελτιώσεις τη δύναμη, το συντονισμό, την ευλυγισία και την αντοχή του μυϊκού σου συστήματος χρησιμοποιώντας τους μοχλούς και τη μυϊκή μάζα του σώματος σου.

Πάρε το μαζί σου οπουδήποτε και αν βρίσκεσαι

Το ΜyPower είναι πολύ συμπαγές. Μαζί με όλα τα αξεσουάρ και τη τσάντα για να το κουβαλάτε μαζί σας ζυγίζει 1 κιλό και το μέγεθός του είναι περίπου οσο μία μπάλα ποδοσφαίρου. Επίσης έχει ευέλικτο όγκο διότι η σύσταση του είναι κυρίως από ιμάντες πολυεστέρα και τα υπόλοιπα αξεσουάρ είναι μικρά και έτσι είναι εύκολο να χωρέσουν και να προσαρμοστούν μαζί με το MyPower. Στις διακοπές, στο γυμναστήριο, στο πάρκο, στη παραλία ή στο σπίτι δεν καταλαμβάνει περιττό χώρο ή βάρος. Χρησιμοποιώντας το MyPower θα μετατρέψεις το ίδιο σου το σώμα στο προσωπικό σου γυμναστήριο και θα μπορείς να προπονηθείς οπουδήποτε εσύ θέλεις.Πληροφοριες στο trxfitness1@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου