Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012

Διήμερο σεμινάριο CrossFit!!!
Στης 21-22 απριλιου και ωρα 10:00 π.μ σας περιμενουμε  στον Α.Σ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ "HUMAN CHESS" που βρισκετε στην οδο επων 20,Λ.κνωσσου στο δευτερο κυκλικο κομβο δεξια μετα την εξοδο της εθνικης.Για πρωτη φορα στο ηρακλειο κρητης ερχεται Tο crossfit Hellas και η Marianna Tzourtzek (Certified CrossFit trainer,η μοναδικη αθλητρια που εχει παρει μερος σε αγωνες στο εξωτερικο τα τελευταια δυο χρονια με διακριση Πανευρωπαικη στην 6η θεση, εκρποσωπώντας 5 Βαλκανικες χωρες ( South East Europe)) σε συνεργασία με την σχολή Human Chess σας καλούν σε ένα διήμερο σεμινάριο CrossFit στο Ηράκλειο Κρήτης.
Το CrossFit είναι μια προσέγγιση προπονητικού προγραμματισμού που ζητάει από τον αθλητή να καταπιαστεί με μεγάλη «γκάμα» διαφορετικών προπονητικών μεθόδων, όπως : 1.Ενόργανη Γυμναστική ,2. Άρση Βαρών 3. Powerlifting (Deadlift, Squat, Press) 4.Sprint, 5.Τρέξιμο Αποστάσεων.
η «Φυσική Κατάσταση» είναι κάτι πολυδιάστατο, και η απόκτηση της αναγκαστικά απαιτεί μια προσέγγιση που περιλαμβάνει συγκεκριμένα στοιχεία που απευθύνονται ταυτόχρονα στις 10 επιθυμητές δεξιότητες. 1.Ακρίβεια (Accuracy) 2.Ισορροπία (Balance) 3.Συντονισμός (Coordination),4.Ευλυγισία (Flexibility),5.Ευκαμψία (Agility),6.Σθένος (Stamina),7.Καρδιοαναπνευστική αντοχή (Cardiovascular Endurance) 8.Ταχύτητα (Speed),9.Ισχύς (Power),10.Δύναμη (Strength).Tο πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του CrossFit, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι ο προγραμματισμός ασκήσεων συνδυάζει τα παραπάνω σε «ρουτίνες» (Workout of Day, WOD), ώστε σε κάθε προπόνηση ο αθλητής να «δουλεύει» παραπάνω από μια δεξιότητα ! Οι αθλητές μας καλύπτουν όλη την «γκάμα» - κάποιοι είναι σοβαροί αθλητές των πολεμικών τεχνών που ετοιμάζονται για πρωταθλητισμό, άλλοι ανήκουν σε επίλεκτα σώματα ασφαλείας, ενώ έχουμε και αθλήτριες που είναι νοικοκυρές μέσης ηλικίας που απλά επιθυμούν να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση - όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, και για όλους σχεδιάζουμε προσωπικά προγράμματα.
Πληροφοριες στο 2810 213 375.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου